Att älska en slampa

Min älskade El är en slampa. O jag älskar henne nog än mer för att hon är just det. Slampa är bra. Slampa är bjussighet o öppenhet. Slampa är sex utan skam. (nej El skulle kanske inte gå med på att hon ännu är helt befriad från skam, men det handlar om vartåt man siktar, det är det viktiga). Slampa är inte skeptisk. Slampa är inte att ligga med alla men se att möjligheten finns om nyfikenheten finns. Slampa är att förstå att sex är ett härligt sätt att lära känna människor på. Slampa är att vilja ha mycket av det som känns ljuvligt. Slampa är att förstå att sex är lek såväl som kärlek. Sex går att använda till bådeock. Slampa är likamed: ”JA!”

O vilken tur att jag Jo också är en slampa.

Så slampigheten far mellan oss som en enorm positiv energi, ett skönt sprak. Det är många saker som ger vår kärlek liv, men vår slampighet är en. Sex är godisbutiken som alltid är öppen för oss slampor. Men nej, sex är faktiskt inte bara godis. Sex är också fibrer o protein, sex är det som vi behöver för att leva. Sex är en grönsaksträdgård o en fantastisk disk i en fiskaffär.

Jo såklart, även en slampa kan känna kåtheten sjunka undan o sexintresset vandra iväg. Att vara slampa är inte att ständigt gå omkring hård o våt. Men en slampa är mycket medveten om att den bara svagt flämtande sexlusten är tillfällig, att det är där okåta inte är det sanna jaget. Slampigheten, är det sanna jaget. Säg det högt o säg det stolt: slampan är mitt sanna Jag!

Jo såklart att det även hos oss slampor kan dyka upp dubbla o bökiga känslor. Slampor är ju trots allt inte mer än människor. Men om det skulle stinga till i en slampas bröst så sjunker slampan ändå inte till botten, vrider sig inte tokig i svartsjukans svarta plågor. Nej hen rister på sig, smakar på stinget, aj aj säger hen, o kämpar sig tillbaka till känslan av att det är härligt att se den hen älskar knulla med någon annan. Det är kanske inte så lätt men hen vill vara en sån som känner så. O som sagt, det är vartåt man siktar som är det viktiga. All bra sex är bra sex o nåt man ska ha. Det är sätt att se på världen, ett sätt att leva, att inte begränsa sig av svartsjuka o skepticism. Ja erkänna att den kan dyka upp men se till så att den hamnar där den hör hemma: i huvet, svartsjukan är ett huvudspöke. Det vet slampan.

Vi är två älskande slampor o vi tror på riktigt att vi gör världen lite bättre.

En reaktion till “Att älska en slampa”

Lämna en kommentar